PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Complete begeleiding inc. bouwkundige check, taxatie, gratis waardebepaling en controle.

HOGERE OPBRENGSTEN

Maximale verkoopprijs door onze marketingstrategieën en uitgebreide netwerk van kopers.

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9,2!

Ontmoet ons jong en ambitieus team van ‘no nonsense’ makelaars

De makelaar in Hoorn en omstreken

Met onze energieke en persoonlijke benadering onderscheiden wij ons als dé makelaar in Hoorn en omliggende dorpen. Met jarenlange ervaring in de regio hebben wij een uitgebreide kennis opgebouwd van elke straat en buurt. Ons gepassioneerde team zet zich in voor uw woonwensen, wat resulteert in een gevarieerd aanbod, efficiënte verkoopprocessen en optimale verkoopresultaten

Jouw persoonlijke makelaar uit Hoorn

Een huis kopen of verkopen is een belangrijke en ingrijpende beslissing. Wij staan voor jou klaar en ontzorgen jou volledig hierin. Daarnaast weten wij altijd net iets meer dan andere makelaars van de regio Hoorn en krijg je zo altijd waar voor je geld.

Huis kopen

Een huis kopen in Hoorn? Met onze grote database van verkopers kunnen wij assisteren bij het aankopen van uw droomhuis tegen de beste prijs.

Huis verkopen

Een huis verkopen in Hoorn? Dat lukt ons zeker! Met onze jarenlange ervaring hebben we een grote database van kopers opgebouwd. Wij verkopen jouw huis voor de maximale prijs.

Ons actuele aanbod woningen in Hoorn

Wij staan voor je klaar

Ontmoet het team! Wij staan klaar om jou volledig te ontzorgen.

Dit zeggen onze klanten over ons

“Eenvoudig en snel”

Ik ben zeer tevreden met het gehele verkoopproces. De verkooppresentatie was prachtig en er was snelle en uitstekende begeleiding bij de bezichtigingen. Ik ontving goede feedback over de ontwikkelingen en de makelaar was altijd direct beschikbaar en snel te bereiken. De prijsafspraak was duidelijk en overzichtelijk. Kortom, ik zou het zeker opnieuw doen.

Johan Bakker

“Hele leuke en aardige makelaar”

Ik heb mijn huis gekocht en later verkocht via deze makelaar uit Hoorn en beide samenwerkingen waren zeer aangenaam. Ze waren zeer professioneel en vriendelijk tegelijkertijd. Hun hebben uitgebreide kennis van de markt en vooral toen ik mijn huis verkocht, hoefde ik me nergens zorgen over te maken omdat ze al het werk uit handen namen. Ik zou ze zeker aanbevelen als makelaar om mee samen te werken bij het verkopen van je huis.

Melanie Stroop

“Duidelijk en goed bereikbaar”

De makelaar heeft zich volledig ingezet om mijn appartement voor een uitstekende prijs te verkopen. Hij heeft gezorgd voor een zeer professionele presentatie met 3D-foto’s en heeft verschillende open huizen georganiseerd, waarbij hij altijd zelf aanwezig was. Hij was altijd bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam bij eventuele vragen. Ik zou deze makelaar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn huis wil verkopen.

Gerda Appelman

Veelgestelde vragen

Wil je een huis kopen in Hoorn en heb je hulp nodig? Onze aankoopmakelaars kunnen je helpen bij het vinden van jouw droomwoning. Onze makelaars zijn zeer bekend met de lokale woningmarkt en weten precies wat er beschikbaar is en wat er in de nabije toekomst beschikbaar zal komen. Laat ons je helpen bij het vinden van jouw droomhuis in Hoorn.

Onze aankoopmakelaars in Hoorn helpen en begeleiden je bij het vinden en kopen van jouw droomhuis. Dankzij onze goede contacten binnen de lokale woningmarkt, ben je snel op de hoogte van de beschikbare huizen in de regio. Onze makelaars helpen je bij het vinden van een geschikte woning en zullen je begeleiden tijdens bezichtigingen. Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden, zal onze aankoopmakelaar een bod uitbrengen en zal hij je begeleiden tijdens de onderhandelingen.

 • Je hebt met onze makelaar een voet tussen de deur bij verkopende makelaars
 • Voordeel van een aankoopmakelaar uit Hoorn: verkopend makelaars weten dat je goed beslagen ten ijs komt
 • Onze aankoopmakelaars hebben kennis van de huidige markt binnen West-Friesland
 • Je wordt van het begin tot eind begeleid in het kopen van een geschikte woning
 • De aankoopmakelaar uit Hoorn is als eerste op de hoogte van een nieuwe woning
 • Expertise in woningaankoop: onze aankoopmakelaars doen dit dagelijks, terwijl het voor jou een eenmalige zoektocht is
 • Een makelaar heeft een objectieve mening omdat hij niet emotioneel betrokken is
 • Efficiënte woning zoektocht dankzij onze aankoopmakelaars: bespaart tijd en energie

Als aankoopmakelaar in Hoorn bieden wij onze klanten de voordelen van onze ervaring en deskundigheid. Door onze expertise bespaar je gemakkelijk duizenden euro’s, maar ook veel tijd en problemen. Onze Hoornse makelaars zorgen voor een lagere koopprijs, essentiële kennis over de woning en inzicht in de waarde van de woning. De kosten van onze makelaar uit Hoorn verdien je hiermee terug.

Dat hangt af van jouw woonwens in combinatie met de huidige huizenmarkt in Hoorn.

Als je jouw woning wilt verkopen, staan we voor je klaar om je te helpen! We begrijpen dat het verkopen van een huis een belangrijke beslissing is en dat je er het beste uit wilt halen. Met onze uitgebreide kennis van de huidige woningmarkt in Hoorn weten we precies waar we op moeten letten om jouw huis optimaal te presenteren en aan te bieden aan potentiële kopers. Onze inzet is om jouw huis op de juiste manier in de markt te zetten en zo de beste prijs voor je huis te realiseren.

Wanneer je ons als makelaar inschakelt bij de verkoop van jouw huis, profiteer je van de volgende voordelen:
 • Lokale expertise: Als ervaren makelaars hebben wij uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt. We helpen jou bij het vaststellen van een realistische verkoopprijs voor jouw huis en adviseren je over de beste manier om jouw huis te presenteren en te marketen aan potentiële kopers in de regio.
 • Professionele onderhandelingen: Met onze jarenlange ervaring in onderhandelen, zorgen wij voor de beste deal voor jouw huis. Bovendien kennen wij de wet- en regelgeving met betrekking tot onroerend goed en helpen wij bij het opstellen van juridisch bindende documenten, zoals de koopovereenkomst.
 • Tijdsbesparing: De verkoop van een huis kan een tijdrovende en stressvolle ervaring zijn. Wij nemen deze last van je over door bezichtigingen te regelen, te onderhandelen met potentiële kopers en de administratieve taken af te handelen.
 • Maximale verkoopprijs: Met onze juiste marketing- en promotiestrategieën en onderhandelingsvaardigheden, streven wij ernaar om de maximale verkoopprijs voor jouw huis te krijgen.

Als je besluit om je woning te verkopen, zijn er verschillende manieren waarop wij je kunnen helpen:

 • Advies over de verkoopprijs: We kunnen je adviseren over een realistische verkoopprijs voor je huis op basis van markttrends, vergelijkbare woningen in de buurt en de staat van je huis.
 • Marketing en promotie: We kunnen professionele foto’s van je huis maken voor online advertenties en brochures, en je huis promoten op verschillende platforms, zoals sociale media, onze website en Funda.
 • Organisatie van bezichtigingen: We kunnen de bezichtigingen voor je huis organiseren en begeleiden, wat handig kan zijn als je zelf niet altijd beschikbaar bent of als je de bezichtigingen liever niet zelf doet.
 • Onderhandeling met potentiële kopers: We kunnen je helpen bij het onderhandelen over de prijs en voorwaarden van de verkoop met potentiële kopers.
 • Opstellen van juridische documenten: Als je makelaar zullen wij de juridische documenten, zoals de koopovereenkomst, die nodig zijn voor de verkoop van je huis opstellen.
 • Begeleiding tijdens het verkoopproces: Wij kunnen je begeleiden tijdens het gehele verkoopproces, vanaf het moment dat je besluit om je huis te verkopen tot het moment dat de verkoop rond is.

Makelaar West-Friesland 2024 - Website laten maken?
× Vragen? We zijn online!