PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Complete aankoopbegeleiding inc. bouwkundige check, taxatie, waardebepaling en controle.

EEN VAST LAAG TARIEF

Bij ons betaal je gewoon een vast laag tarief. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s.

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,7!

Ontmoet ons jong en ambitieus team van ‘no nonsense’ makelaars

Voordeel van een makelaar uit Enkhuizen

In Enkhuizen, een stad met een rijke geschiedenis en een unieke charme, kan het een uitdaging zijn om de perfecte woning te vinden of te verkopen.. Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen!

Waarom kiezen voor een makelaar uit Enkhuizen?

Ten eerste beschikken wij over uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en weten wij precies wat de waarde van huizen in Enkhuizen zijn. Dit stelt ons in staat om je goed te adviseren en te helpen bij het sluiten van een goede deal. Bovendien hebben wij toegang tot huizen en potentiële kopers die niet op de gebruikelijke websites te vinden zijn, waardoor wij je kunnen helpen bij het ontdekken van verborgen woningen.

Ik wil mijn huis verkopen

Je huis verkopen kan een ware uitdaging zijn. Het is niet alleen tijdrovend en stressvol, maar er komt ook veel bij kijken. Gelukkig staan wij altijd voor je klaar. Wij begrijpen dat je niet alleen op zoek bent naar een koper, maar ook naar een goede prijs. Daarom bieden wij professionele begeleiding bij het verkoopproces en zorgen we ervoor dat jouw huis snel en voor de beste prijs verkocht wordt.

Onze verkoopmakelaar zal je stap voor stap begeleiden bij het opstellen van een verkoopstrategie en het bepalen van de juiste verkoopprijs. Daarnaast onderhandelen wij namens jou met potentiële kopers en zorgen we voor een soepele overdracht bij de notaris. Wij nemen al het werk uit handen en staan je bij met deskundig advies en persoonlijke aandacht.

Door onze expertise en jarenlange ervaring in de vastgoedsector, bespaar je niet alleen tijd en energie, maar ook veel geld. De kosten van onze verkoopmakelaar verdien je hierdoor terug. Dus waar wacht je nog op? Schakel ons vandaag nog in en laat ons je helpen om jouw huis snel en voor de beste prijs te verkopen.

Persoonlijke begeleiding

Bij ons staat persoonlijke begeleiding en ontzorging voorop gedurende het gehele proces. Wij begrijpen dat een huis kopen of verkopen een grote stap is in jouw leven en daarom nemen we uitgebreid de tijd om naar jouw wensen en mogelijkheden te luisteren en hierop in te spelen.

Maar onze betrokkenheid eindigt niet bij de transactie van jouw woning. Wij blijven je ondersteunen en zijn altijd beschikbaar voor vragen en advies, zelfs nadat de sleutels zijn overhandigd of de overdracht heeft plaatsgevonden. Ons doel is om jou te helpen en te begeleiden bij alle aspecten van de koop of verkoop van jouw woning, zodat jij je volledig kunt focussen op het vinden van jouw droomhuis of het verkopen van jouw woning.

Ik wil een huis kopen in Enkhuizen

Op zoek gaan naar jouw droomhuis kan een lastig en stressvol proces zijn, vooral als je niet bekend bent met de huizenmarkt. Gelukkig kunnen wij als aankoopmakelaar uit Enkhuizen je helpen om deze zoektocht soepeler te laten verlopen en je geld te besparen. Onze expertise in de huizenmarkt en onze toewijding aan onze klanten maken ons de ideale partner om jou te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte huis.

Het kopen van een huis brengt veel zaken met zich mee die je in overweging moet nemen, zoals de locatie, de staat van het huis, de prijs en de financiering. Onze aankoopmakelaar zal je helpen met deskundig advies en begeleiding bij het vinden van het huis dat aan al jouw wensen voldoet. We nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te inventariseren, en vervolgens gaan we aan de slag om het perfecte huis voor jou te vinden.

Bovendien zorgen we ervoor dat je tijd en geld bespaart door te helpen bij het onderhandelen over de prijs en de voorwaarden. We in staat om de koopprijs te verlagen en om ervoor te zorgen dat je waar voor je geld krijgt. Onze aankoopmakelaars zijn er om jouw belangen te behartigen en om je te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen tijdens het hele proces. De kosten van onze aankoopmakelaar verdien je hiermee terug.

Juridische check en controle 

Onze makelaar zal ervoor zorgen dat je vóór de ondertekening van de definitieve koop- of verkoopovereenkomst alle belangrijke punten in de voorlopige akte hebt doorgenomen. Zo voorkomen we dat je onverwachts voor verrassingen komt te staan die nadelig voor je kunnen uitpakken.

Ook zal onze makelaar ook aanwezig zijn tijdens de inspectie van de woning voor de overdracht. Zo ben je ervan verzekerd dat alles goed verloopt en er geen onvoorziene problemen opduiken. Onze toewijding gaat verder dan alleen het afsluiten van de deal; wij willen dat jij met een gerust hart de sleutels van je nieuwe woning in ontvangst kunt nemen of je oude woning kunt overdragen.

Wij staan voor je klaar

Ontmoet het team! Wij staan klaar om jou volledig te ontzorgen.

EEN HUIS VERKOPEN IN ENKHUIZEN

Betaalbare hulp om er het maximale uit te halen

 • Professionele presentatie: Onze makelaars zorgen voor een professionele presentatie van jouw woning, met hoogwaardige foto’s, video’s en virtuele tours die de interesse van potentiële kopers wekken en helpen om jouw huis sneller te verkopen.
 • Lokale kennis: Wij kennen de huizenmarkt in Hoorn als geen ander en kunnen je helpen om de juiste verkoopprijs voor jouw woning te bepalen.
 • Effectieve promotie: Als makelaar uit Enkhuizen hebben wij toegang tot een groot netwerk van potentiële kopers en kunnen wij jouw huis effectief promoten op verschillende kanalen en platforms, zodat het snel verkocht kan worden.

EEN HUIS KOPEN IN ENKHUIZEN

Een vast laag tarief van slechts 1%

 • Objectieve mening: Onze makelaars hebben een objectieve blik op de woningmarkt, omdat ze niet emotioneel betrokken zijn bij de aankoop. Hierdoor kunnen ze jou voorzien van eerlijke en realistische adviezen.
 • Verkopend makelaars weten dat je goed beslagen ten ijs komt: Wanneer je een aankoopmakelaar hebt, weten de verkopend makelaars dat je serieus bent en goed geïnformeerd. Hierdoor ben je beter in staat om te onderhandelen over de prijs en de voorwaarden van de koop.
 • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in Enkhuizen: Als je een aankoopmakelaar hebt, ben je als eerste op de hoogte van nieuwe woningen die op de markt komen in Enkhuizen. Zo heb je een voorsprong op andere potentiële kopers

Meest recent

Dit zeggen onze klanten over ons

“Meedenkend en snel”

Dankzij de scherpte hebben we uiteindelijk een woning gevonden die anders aan onze aandacht was ontsnapt. De makelaar heeft ons ook zeer geholpen tijdens de bezichtigingen, wat zeer waardevol was. We zijn erg tevreden over onze benaderbare makelaar die altijd met ons meedacht.

M. Mulder

“Goede makelaars”

Ik heb zowel de rol van aankoopmakelaar als verkopend makelaar meegemaakt met Makelaar Enkhuizen, en ik was onder de indruk van de kundigheid en de proactieve aanpak van het team in beide rollen. De communicatie was ook uitstekend, wat het proces van de aankoop heeft versneld. Ik zou hen zeker aanbevelen!

Roos

“Zeer tevreden”

Wij zijn erg blij met de uitstekende service van makelaar Enkhuizen. Het deskundige team werkt nauwkeurig samen en maakt snel en duidelijk afspraken die altijd worden nagekomen. Bovendien zijn ze goed bereikbaar voor ons als klant. We zijn zeer tevreden!

R. Smit

Veelgestelde vragen

Als jij op zoek bent naar een nieuwe woning in Enkhuizen en graag geholpen wilt worden door een professionele aankoopmakelaar uit de regio, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze makelaars kennen de lokale woningmarkt als geen ander en hebben een uitgebreid netwerk waarmee we jou kunnen helpen bij het vinden van jouw woning. Of je nu een starterswoning, gezinswoning of luxe villa zoekt, wij gaan graag voor jou op zoek naar de perfecte woning die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Laat ons jou helpen bij het vinden van jouw droomhuis in Enkhuizen en maak een afspraak met onze aankoopmakelaars uit de regio.

Onze makelaars staan jou bij gedurende het hele proces, van het vinden van een geschikte woning tot het uitbrengen van een bod en het voeren van onderhandelingen. We bieden verschillende diensten aan, zodat jij kunt kiezen wat het beste bij jouw situatie past. Heb jij bijvoorbeeld alleen hulp nodig bij het vinden van een geschikte woning, of wil jij ook begeleiding bij de onderhandelingen? Wij zijn er om jou verder te helpen.

Er zijn verschillende voordelen aan het inschakelen van een aankoopmakelaar uit Enkhuizen bij het zoeken naar en kopen van een huis:
 • Een aankoopmakelaar uit Enkhuizen beschikt over uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt, waardoor zij jou kunnen helpen bij het vinden van het ideale huis dat past bij jouw wensen en budget. Dankzij hun goede contacten met lokale makelaars en inzicht in de beschikbaarheid en prijzen van woningen in de omgeving, kunnen zij jou optimaal van dienst zijn.
 • Het kopen van een huis kan erg stressvol en tijdrovend zijn. Een aankoopmakelaar kan jou veel tijd en stress besparen door het hele proces voor jou te beheren, inclusief het zoeken naar geschikte woningen, het begeleiden van bezichtigingen en het afhandelen van onderhandelingen en administratieve procedures.
 • Onze aankoopmakelaar heeft ruime ervaring in het onderhandelen over de aankoop van onroerend goed en kan jou helpen om de meest gunstige deal te krijgen. Zij kunnen jou adviseren over wat een redelijke prijs is voor het huis dat jij wilt kopen en helpen om de best mogelijke voorwaarden te bedingen. Met hun onderhandelingsvaardigheden ben je verzekerd van een eerlijke en goede deal.
 • Onze aankoopmakelaar werkt in jouw belang en niet dat van de verkoper. Dit houdt in dat zij onafhankelijk advies kunnen geven en jou kunnen helpen om weloverwogen beslissingen te nemen bij het kopen van een huis.

Met de hulp van een aankoopmakelaar uit Enkhuizen kun jij geld besparen bij het kopen van een huis. Onze aankoopmakelaars hebben namelijk uitgebreide kennis en ervaring van de huizenmarkt en kunnen jou helpen bij het onderhandelen van de juiste prijs voor jouw nieuwe woning. Dit resulteert vaak in een lagere koopprijs dan wanneer je dit zelf zou doen. Bovendien kunnen aankoopmakelaars verborgen gebreken en risico’s opsporen die jij misschien over het hoofd zou zien. Door deze zaken op te sporen kun jij voorkomen dat je onverwachte kosten maakt voor bijvoorbeeld reparaties en onderhoud na de aankoop van de woning.

Het is lastig om een exact antwoord te geven op deze vraag, aangezien de tijd die nodig is om de juiste woning te vinden afhankelijk is van verschillende factoren, zoals je persoonlijke voorkeuren, behoeften en de beschikbaarheid van woningen op de markt.

Woon je in Enkhuizen en ben je van plan om je huis te verkopen? Dan kun je bij ons terecht! Wij begrijpen maar al te goed dat het verkopen van je huis een belangrijke stap is en dat je graag het maximale uit de verkoop wilt halen. Onze deskundige aanpak zorgt ervoor dat jouw huis optimaal gepresenteerd wordt aan potentiële kopers. Hierbij houden wij rekening met alle belangrijke aspecten die van invloed zijn op de verkoop van je huis. Ons doel is om jouw woning op de juiste manier in de markt te zetten en zo de beste prijs voor jouw huis te realiseren.

Laat ons je helpen met onze expertise als makelaar. Het inschakelen van onze diensten heeft talloze voordelen:
 • Lokale kennis en expertise: Dankzij onze uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt kunnen wij een realistische verkoopprijs voor jouw huis vaststellen. Wij geven je ook graag advies over de beste manier om jouw huis te presenteren en te marketen aan potentiële kopers in de regio.
 • Professionele onderhandelingen: Onze expertise in onderhandelen zal jou helpen de beste deal te krijgen voor jouw huis. Wij zijn goed op de hoogte van de wet- en regelgeving met betrekking tot onroerend goed en zorgen dat alle juridisch bindende documenten, zoals de koopovereenkomst, correct zijn opgesteld.
 • Bespaar tijd en energie: Het verkopen van een huis kan tijdrovend en stressvol zijn. Wij nemen deze last graag van je over door het regelen van bezichtigingen, onderhandelingen met potentiële kopers en het afhandelen van de administratieve taken.
 • Maximale verkoopprijs: Onze marketing- en promotiestrategieën, samen met onze onderhandelingsvaardigheden, zullen helpen om de maximale verkoopprijs voor jouw huis te realiseren.

Als je besluit je woning te verkopen, kunnen wij je op verschillende manieren ondersteunen. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

 • Op maat advies over de verkoopprijs: we helpen je bij het vaststellen van een realistische verkoopprijs voor je huis op basis van markttrends, vergelijkbare woningen in de buurt en de staat van je huis.
 • Professionele marketing en promotie: we helpen je bij het creëren van aantrekkelijke en professionele foto’s van je huis, die kunnen worden gebruikt voor online advertenties en brochures. Daarnaast promoten we je huis op verschillende platforms, zoals sociale media, onze website en Funda.
 • Organisatie van bezichtigingen: we zullen de bezichtigingen voor je huis organiseren en begeleiden. Dit is handig als je niet altijd beschikbaar bent of als je de bezichtigingen liever niet zelf doet.
 • Professionele onderhandelingen met potentiële kopers: we helpen je bij het onderhandelen over de prijs en voorwaarden van de verkoop met potentiële kopers.
 • Opstellen van juridische documenten: als je makelaar stellen we de benodigde juridische documenten, zoals de koopovereenkomst, op voor de verkoop van je huis.
 • Volledige begeleiding tijdens het verkoopproces: onze makelaar kan je begeleiden tijdens het gehele verkoopproces, vanaf het moment dat je besluit je huis te verkopen tot het moment dat de verkoop rond is.

Makelaar West-Friesland 2024 - Website laten maken?
× Vragen? We zijn online!