PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Complete begeleiding inc. bouwkundige check, taxatie, waardebepaling en controle.

EEN VAST LAAG TARIEF

Bij ons betaal je gewoon een vast laag tarief. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s.

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,7!

Ontmoet ons jong en ambitieus team van ‘no nonsense’ makelaars

Voordeel van een makelaar uit Zwaag

Als makelaar in Zwaag bieden wij de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een professionele en ervaren partner bij de aan- of verkoop van een woning in Zwaag. Met onze uitgebreide kennis en ons brede netwerk staan wij klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale woning of het succesvol verkopen van je huidige huis.

Waarom kiezen voor een makelaar uit Zwaag?

Als makelaar in Zwaag beschikken wij over kennis van de lokale woningmarkt, waardoor wij precies weten wat de woningen in Zwaag en omgeving waard zijn. Hierdoor kunnen wij je uitstekend adviseren en helpen bij de verkoop van je woning of het maken van een goede deal. Dankzij ons netwerk hebben wij toegang tot huizen en potentiële kopers die niet via de gebruikelijke kanalen te vinden zijn, wat ons in staat stelt om voor jou de beste deals te sluiten.

Ik wil mijn huis verkopen

Het verkopen van je woning kan een ingewikkelde en stressvolle ervaring zijn. Als makelaar in Zwaag nemen wij graag veel werk uit handen en zorgen we voor professionele begeleiding gedurende het verkoopproces. Wij streven ernaar om je woning snel en voor de beste prijs te verkopen.

Bij de verkoop van een woning komt er veel kijken, zoals het bepalen van de juiste verkoopprijs, het opstellen van een verkoopstrategie en het onderhandelen met potentiële kopers. Onze makelaar zal je bijstaan en voorzien van deskundig advies en begeleiding. We nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te inventariseren en stellen een persoonlijk verkoopplan op dat volledig is afgestemd op jouw situatie.

Met onze uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en ons brede netwerk zullen wij jouw huis professioneel presenteren en promoten, zodat het onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep. Bovendien zorgen wij voor de onderhandeling over de prijs en voorwaarden, en begeleiden wij het gehele verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris. Door onze expertise bespaar je niet alleen veel tijd en energie, maar ook veel geld. De kosten van onze makelaar verdienen zichzelf hierdoor terug. 

Persoonlijke begeleiding

Wij vinden het belangrijk om je te ontzorgen en te voorzien van persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces. Wij nemen de tijd om naar je te luisteren en samen met je te bespreken wat jouw wensen zijn en wat jouw mogelijkheden zijn.

Onze begeleiding stopt niet na de transactie van jouw woning. Wij blijven betrokken en je kunt bij ons terecht voor vragen en advies, ook nadat je de sleutels hebt ontvangen of de overdracht heeft plaatsgevonden. Wij zijn er om je te helpen en te ondersteunen bij alle aspecten van de koop of verkoop van jouw woning.

Ik wil een huis kopen in Zwaag

Het vinden van een geschikte woning die aan al jouw wensen en eisen voldoet, kan een uitdagende zoektocht zijn. Gelukkig kun je hierbij rekenen op de expertise van een aankoopmakelaar. Wij filteren het aanbod en zoeken gericht naar huizen die aan jouw specifieke criteria voldoen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar voorkomt ook frustraties.

Onze aankoopmakelaars in Zwaag staan klaar om jou te helpen. Of je nu op zoek bent naar een gezellige eengezinswoning, een luxe appartement of een ruime villa, wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander en zijn altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod.

Daarnaast voert onze aankoopmakelaar direct een bouwkundige check uit. Zo krijgen wij inzicht in de meest voorkomende bouwkundige gebreken en kunnen wij de waarde van de woning beter beoordelen. Ook kan onze aankoopmakelaar meteen een schatting geven van de te verwachten onderhoudskosten. Hierdoor weet je als koper precies wat je kunt verwachten en voorkom je onaangename verrassingen na de aankoop van jouw nieuwe huis.

Juridische check en controle 

Onze makelaar zal jou begeleiden tot het einde van het proces. Vóór het ondertekenen van de definitieve koop- of verkoopovereenkomst zal de makelaar de voorlopige akte zorgvuldig controleren op eventuele fouten en bepalingen die nadelig voor jou kunnen zijn. Bovendien zal de makelaar aanwezig zijn tijdens de inspectie voor de overdracht van de woning.

Wij staan voor je klaar

Ontmoet het team! Wij staan klaar om jou volledig te ontzorgen.

EEN HUIS VERKOPEN IN ZWAAG

Betaalbare hulp om er het maximale uit te halen

 • Onze makelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt en voorzien je van het beste advies en verkoopstrategie om jouw huis snel en tegen een goede prijs te verkopen.
 • Wij zorgen voor een gedetailleerde presentatie van jouw woning, waarbij we ons richten op elk aspect dat van belang kan zijn voor potentiële kopers. Van het stylen van het interieur tot het maken van professionele foto’s en video’s, wij zorgen voor een aantrekkelijke en uitnodigende presentatie van jouw huis.
 • Als makelaar uit Zwaag beschikken wij over een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en weten wij precies hoe we jouw huis onder de aandacht kunnen brengen bij de juiste doelgroep.
 • Met onze kennis en ervaring kunnen wij effectief onderhandelen met potentiële kopers om de beste voorwaarden voor jouw verkoop te realiseren.
 • Wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en trends op de huizenmarkt in Zwaag.

EEN HUIS KOPEN IN ZWAAG

Een vast laag tarief van slechts 1%

 • Verkopende makelaars weten dat je goed voorbereid bent als je een aankoopmakelaar inschakelt. Hierdoor kan het onderhandelingsproces soepeler verlopen en heb je meer kans om de woning voor een lagere prijs aan te kopen.
 • Als je samenwerkt met onze aankoopmakelaar uit Zwaag, ben je als eerste op de hoogte van nieuwe woningen die op de markt komen. Hierdoor vergroot je jouw kans op een succesvolle aankoop en voorkom je dat je achter het net vist.
 • Een aankoopmakelaar is objectief en emotioneel niet betrokken bij de aankoop of verkoop van een woning, waardoor hij of zij je kan voorzien van professioneel advies.
 • Onze aankoopmakelaars hebben dagelijks ervaring met woningaankopen, terwijl dit voor jou waarschijnlijk een eenmalige zoektocht is.
 • Door samen te werken met onze aankoopmakelaars verloopt de woningzoektocht efficiënter en bespaar je tijd, geld en energie.

Meest recent

Dit zeggen onze klanten over ons

“Snel en goede communicatie”

Wij hebben ons huis verkocht via Makelaar Zwaag en zijn zeer tevreden over hun service. Ons huis stond al binnen enkele uren op Funda en wijzigingen en reacties van potentiële kopers werden snel verwerkt. De medewerkers waren altijd bereikbaar en dachten actief met ons mee, zelfs in het weekend. Hun snelle respons was zeer gewaardeerd en we zouden Makelaar Zwaag zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een succesvolle en transparante manier om hun woning te verkopen.

Jan van Buuren

“Van harte aan te bevelen!”

Ik kan Makelaar Zwaag van harte aanbevelen. Binnen twee dagen na het starten van de verkooppromotie kwamen er al twee geïnteresseerde kopers langs en beiden deden een bod. Het lijkt erop dat de manier van promoten andere kopers aantrekt die eerder niet werden bereikt. Mijn advies is dan ook om de traditionele op courtage beluste makelaar te vergeten en in zee te gaan met Makelaar Zwaag.

Evelien v/d Laan

“Uitstekende begeleiding”

Wij hebben ons nieuw huis gekocht en oude verkocht en we zijn ontzettend tevreden over hun dienstverlening vanaf het begin. Wanneer we een vraag hebben, krijgen we snel antwoord en als ze niet direct bereikbaar zijn, worden we altijd netjes op dezelfde dag teruggebeld. Dit geldt ook voor e-mailcontact. We hebben alles vanaf het begin uit handen kunnen geven en worden ondersteund bij alles, van het regelen van verzekeringen tot aan de nieuwe hypotheek. Het is heerlijk om in vertrouwen alles uit handen te kunnen geven.

Sandra de Graaf

Veelgestelde vragen

Een aankoopmakelaar uit Zwaag kan jou helpen bij het vinden van jouw droomhuis, dankzij hun lokale kennis, uitgebreide netwerk en expertise in onderhandelingen en juridische zaken. Het inschakelen van een aankoopmakelaar bespaart jou tijd en moeite en zorgt voor een zorgeloos aankoopproces.

Een aankoopmakelaar uit Zwaag kan jou helpen bij het vinden en kopen van jouw ideale woning in Zwaag en omgeving. Dankzij hun uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt kunnen zij jou assisteren bij het vinden van een woning die past bij jouw wensen en behoeften. Tijdens bezichtigingen begeleiden zij jou en onderhandelen namens jou over de prijs en voorwaarden van de koop, wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden. Ook kunnen zij jou adviseren over bijvoorbeeld de bouwkundige staat van de woning en de juridische aspecten van de koop. Het doel van een aankoopmakelaar is om jou te ontzorgen en ervoor te zorgen dat jij met een gerust hart een woning kunt kopen.

 • Kennis van de lokale markt: Een aankoopmakelaar heeft uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt en kan jou goed adviseren over de buurt, de prijsontwikkelingen en de verschillende typen woningen.
 • Besparen van tijd en moeite: Een aankoopmakelaar neemt jou veel werk uit handen en bespaart jou tijd en moeite bij het zoeken en bezichtigen van woningen.
 • Begeleiding en advies: Een aankoopmakelaar begeleidt jou bij het hele aankoopproces en geeft advies over onder andere de bouwkundige staat van de woning en de juridische aspecten van de koop.
 • Onderhandelen over de prijs: Een aankoopmakelaar kan namens jou onderhandelen over de prijs en de voorwaarden van de koop, waardoor je mogelijk een betere deal kunt krijgen.
 • Objectieve blik: Een aankoopmakelaar kijkt objectief naar de woning en kan jou helpen om eventuele valkuilen te ontdekken die je zelf wellicht niet had gezien.
 • Verkopend makelaars waarderen het als je met een aankoopmakelaar komt, omdat je dan goed voorbereid bent.

Een aankoopmakelaar uit Zwaag kan jou geld besparen door namens jou te onderhandelen over de prijs van de woning, verborgen gebreken te ontdekken en tijd en kosten te besparen bij het zoeken en bezichtigen van woningen. Daarnaast kan een aankoopmakelaar jou adviseren over de lokale woningmarkt. Het inschakelen van een aankoopmakelaar leidt tot kostenbesparingen en een betere deal bij de aankoop van een woning.

Dat hangt af van jouw woonwens in combinatie met de huidige woningmarkt in Zwaag

Als je van plan bent om je huis in Zwaag te verkopen, dan zijn wij de makelaar die je zoekt! We begrijpen dat het verkopen van een huis een belangrijke stap is en dat je het maximale eruit wilt halen. Onze kennis en expertise stellen ons in staat om jouw huis op de juiste manier te presenteren en aan te bieden aan potentiële kopers. Met onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis van de huidige woningmarkt in Zwaag weten we precies wat er nodig is om jouw huis optimaal in de markt te zetten en te verkopen. Vertrouw op ons vakmanschap en laat ons je helpen om de beste deal te krijgen voor jouw huis. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we je kunnen ondersteunen bij het verkoopproces van jouw huis.

Hier zijn een paar voordelen van het inschakelen van ons als makelaar bij de verkoop van jouw huis:
 • Lokale kennis en expertise: We hebben uitstekende kennis van de lokale vastgoedmarkt en helpen je bij het bepalen van een realistische verkoopprijs voor jouw huis. Bovendien adviseren we je over de beste manier om jouw huis te presenteren en te marketen aan potentiële kopers in de regio.
 • Professionele onderhandelingen: Met onze jarenlange ervaring in onderhandelingen krijg je de beste deal voor jouw huis. We zijn ook bekend met de wet- en regelgeving met betrekking tot onroerend goed en kunnen je helpen bij het opstellen van juridisch bindende documenten, zoals de koopovereenkomst.
 • Tijd en energie besparen: We nemen de last van de verkoop van jouw huis van je over door het regelen van bezichtigingen, onderhandelingen met potentiële kopers, en het afhandelen van de administratieve taken.
 • Maximale verkoopprijs: We helpen je om de maximale verkoopprijs voor jouw huis te krijgen door de juiste marketing- en promotiestrategieën toe te passen en te onderhandelen met potentiële kopers.

Als je besluit om je huis te verkopen, kan het inschakelen van een makelaar je helpen bij verschillende zaken. Hieronder lees je enkele voorbeelden van hoe wij als makelaar kunnen bijdragen aan het verkoopproces van jouw huis:

 • Advies over de verkoopprijs: Op basis van markttrends, vergelijkbare woningen in de buurt en de staat van jouw huis, helpen wij bij het bepalen van een realistische verkoopprijs.
 • Marketing en promotie: Wij zorgen voor aantrekkelijke en professionele foto’s van jouw huis, die worden gebruikt voor online advertenties en brochures. Daarnaast promoten wij jouw huis op verschillende platforms, zoals sociale media, onze website en op Funda.
 • Bezichtigingen organiseren: Wij organiseren en begeleiden de bezichtigingen van jouw huis. Dit kan handig zijn als je zelf niet altijd beschikbaar bent of als je de bezichtigingen liever niet zelf doet.
 • Onderhandelen met potentiële kopers: Wij helpen bij het onderhandelen over de prijs en voorwaarden van de verkoop met potentiële kopers.
 • Opstellen van juridische documenten: Als jouw makelaar stellen wij de juridische documenten op die nodig zijn voor de verkoop van jouw huis, zoals de koopovereenkomst.
 • Begeleiding tijdens het verkoopproces: Vanaf het moment dat je besluit om jouw huis te verkopen tot het moment dat de verkoop rond is, kunnen wij jou begeleiden tijdens het gehele verkoopproces.

Makelaar West-Friesland 2024 - Website laten maken?
× Vragen? We zijn online!