PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Complete begeleiding inc. bouwkundige check, taxatie, waardebepaling en controle.

EEN VAST LAAG TARIEF

Bij ons betaal je gewoon een vast laag tarief. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s.

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,7!

Ontmoet ons jong en ambitieus team van ‘no nonsense’ makelaars

Voordeel van een makelaar uit Heerhugowaard

Wilt u een huis kopen of verkopen in Heerhugowaard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een ervaren en professioneel makelaarskantoor met de juiste kennis en connecties om je te helpen bij het vinden van je droomhuis of het succesvol verkopen van je huidige woning.

Waarom kiezen voor een makelaar uit Heerhugowaard?

Ga voor een makelaar uit de buurt en je profiteert van kennis over de lokale woningmarkt. Wij kennen de verschillende wijken van Heerhugowaard als onze broekzak en weten precies wat de huizen waard zijn. Op basis van deze kennis geven wij je deskundig advies en helpen wij je om een goede deal te sluiten. Bovendien hebben wij een uitgebreid netwerk waardoor we toegang hebben tot huizen en potentiële kopers die niet via de gebruikelijke kanalen te vinden zijn. Met ons als makelaar ben je verzekerd van een vlotte en succesvolle transactie.

Ik wil mijn huis in Heerhugowaard verkopen

Het verkopen van je huis is een grote stap en kan een complex en emotioneel proces zijn. Maar maak je geen zorgen, wij staan voor je klaar! Onze ervaren makelaar uit Heerhugowaard biedt professionele begeleiding bij het verkoopproces en neemt veel werk uit handen. Zo zorgen wij ervoor dat je huis snel en voor de beste prijs wordt verkocht.

Onze verkoopmakelaar neemt de tijd om jouw wensen en behoeften te inventariseren en stelt vervolgens een persoonlijk verkoopplan op. Hierbij bepalen we samen de juiste verkoopprijs en stellen we een effectieve verkoopstrategie op. Zo wordt jouw huis professioneel gepresenteerd en gepromoot, zodat het onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep.

Ook nemen wij de onderhandelingen over de prijs en voorwaarden op ons en zijn wij aanwezig bij de inspectie voor de overdracht van de woning. Daarnaast controleren wij de voorlopige koopovereenkomst nauwkeurig op fouten en bepalingen die voor jou ongunstig zijn. Zo ben je verzekerd van een succesvolle verkoop zonder zorgen.

Door onze expertise bespaar je niet alleen tijd en energie, maar ook geld. De kosten van onze verkoopmakelaar verdien je hierdoor terug. Kies voor een makelaar uit Heerhugowaard die je volledig ontzorgt en zorgt voor een vlekkeloze verkoop van jouw woning.

Persoonlijke begeleiding

Bij ons staat persoonlijke aandacht en professionele begeleiding voorop. Wij willen jou volledig ontzorgen en daarom nemen wij de tijd om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken. Onze service stopt niet na de verkoop of aankoop van jouw woning. Ook daarna kun je bij ons terecht voor vragen en advies. Wij blijven betrokken en willen dat jij tevreden bent en blijft met de gemaakte keuze. Bij ons ben je verzekerd van een betrouwbare partner in het gehele proces van aan- of verkoop van jouw woning.

Ik wil een huis kopen in Heerhugowaard

Als je op zoek bent naar jouw droomhuis, dan is het inschakelen van een aankoopmakelaar uit Heerhugowaard een slimme zet. Onze makelaars zijn experts in de lokale woningmarkt en weten precies waar je op moet letten bij het kopen van een huis. We nemen uitgebreid de tijd om je wensen en behoeften te bespreken en op basis daarvan gaan wij op zoek naar huizen die aan jouw criteria voldoen. Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar ook de kans om jouw ideale huis te vinden wordt hiermee aanzienlijk vergroot.

Onze aankoopmakelaar begeleidt je gedurende het gehele proces, van bezichtiging tot de overdracht van de woning. Wij onderhandelen namens jou over de prijs en de voorwaarden en controleren de juridische aspecten van de koopovereenkomst om jou te beschermen tegen ongunstige bepalingen.

Door onze expertise bespaar je niet alleen geld, maar ook zorgen en problemen. Kies voor een aankoopmakelaar uit Heerhugowaard en laat ons jouw zoektocht naar het perfecte huis succesvol en aangenaam maken.

Juridische check en controle 

Onze makelaar zal je bijstaan tot het einde van het proces en zorgen dat alles zorgvuldig wordt afgehandeld. Voordat de definitieve koop- of verkoopovereenkomst wordt getekend, controleert onze makelaar de voorlopige akte nauwkeurig op fouten en bepalingen die voor jou nadelig kunnen zijn. Ook zal de makelaar aanwezig zijn bij de inspectie voor de overdracht van de woning, zodat alles vlekkeloos verloopt. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte obstakels of problemen tijdens het proces. Wij staan voor je klaar en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Wij staan voor je klaar

Ontmoet het team! Wij staan klaar om jou volledig te ontzorgen.

EEN HUIS VERKOPEN IN HEERHUGOWAARD

Betaalbare hulp om er het maximale uit te halen

 • Met onze uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt kunnen we je helpen bij het bepalen van de juiste verkoopprijs voor jouw woning.
 • Professionele presentatie: onze makelaar kan jouw huis professioneel presenteren met hoogwaardige foto’s, video’s en virtuele tours. Dit wekt de interesse van potentiële kopers en helpt jouw huis sneller verkopen.
 • Als makelaar uit Heerhugowaard hebben wij toegang tot een groot netwerk van potentiële kopers en kunnen wij jouw huis effectief promoten op verschillende kanalen en platforms.
 • Efficiënte onderhandeling: onze makelaars hebben veel ervaring in het onderhandelen en kunnen daardoor de best mogelijke prijs voor jouw woning realiseren.

EEN HUIS KOPEN IN HEERHUGOWAARD

Een vast laag tarief van slechts 1%

 • Onze aankoopmakelaars zijn dagelijks bezig met het vinden van de perfecte woning, terwijl het voor jou slechts een eenmalige zoektocht is.
 • Een makelaar is niet emotioneel betrokken bij de aankoop van een woning en kan daarom een objectieve mening geven.
 • De aankoopmakelaar zorgt voor een efficiënte woningzoektocht, wat je tijd, geld en energie bespaart.
 • Verkopende makelaars waarderen een goede onderhandelaar: door onze deskundigheid kom je goed beslagen ten ijs bij het onderhandelen over de prijs en de voorwaarden.
 • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in Heerhugowaard: dankzij ons grote netwerk van contacten zijn wij vaak als eerste op de hoogte van nieuwe woningen die op de markt komen.

Meest recent

Dit zeggen onze klanten over ons

“Duidelijk en snel”

Zeer tevreden over de duidelijke en persoonlijke informatie die ik heb ontvangen voorafgaand aan de verkoop. Er werd ruim de tijd genomen om advies te geven en ik had zelf ook inspraak in de verkoop en het verkoopbedrag. Dankzij jullie professionele aanpak is mijn huis zeer snel verkocht voor een mooi bedrag. Hier ben ik jullie erg dankbaar voor.

J. Schut

“In een woord: Top!”

is een absolute aanrader voor iedereen die van plan is om te verhuizen. Hun hulpvaardigheid en uitstekende onderlinge communicatie maken het hele proces zeer soepel en efficiënt. Ze weten goed te schakelen tussen het regelen van de hypotheek, het verkopen van jouw huidige woning en het aankopen van een nieuwe woning. Het is ongelooflijk dat ze dit alles binnen anderhalve week voor elkaar hebben gekregen! Kortom, in één woord top!

Wim Kempinga

“Positieve ervaring”

We hebben een fijne samenwerking gehad met een betrokken en deskundige makelaar. Het kantoor was gemakkelijk bereikbaar en de communicatie verliep soepel. Zowel de verkoop van ons huis als de aankoop van een nieuw huis verliep vlot. We hadden we een positieve ervaring en we zouden deze makelaar zeker aanraden aan anderen.

Johan & Levi

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een droomhuis in Heerhugowaard, maar weet je niet waar te beginnen? Onze aankoopmakelaars staan voor je klaar om je te helpen! Met hun uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt weten ze precies welke woningen beschikbaar zijn en wat er binnenkort beschikbaar zal komen. Bespaar tijd en laat ons je begeleiden bij het vinden van jouw ideale woning in Heerhugowaard.

Het kopen van een huis een belangrijke beslissing is. Daarom bieden onze aankoopmakelaars uit Heerhugowaard professionele begeleiding om je te helpen bij het vinden van jouw ideale woning. Wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander en weten welke huizen binnenkort beschikbaar komen. Hierdoor kunnen we snel schakelen en jou op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.

Onze makelaars helpen je niet alleen bij het vinden van een geschikte woning, maar ook bij het regelen van bezichtigingen. Tijdens deze bezichtigingen zullen we je informeren over de staat van het huis en eventuele gebreken die we constateren. Daarnaast zullen we je helpen bij het doen van een bod en de onderhandelingen met de verkopende partij.

Als aankoopmakelaar zorgen we voor een soepele afwikkeling van de aankoop en ondersteunen we je bij het opstellen van de koopovereenkomst en het afronden van de financiële en juridische aspecten. Wij zetten ons in om jouw droomhuis voor de beste prijs aan te kopen en zorgen dat je zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe thuis.

 • Met onze aankoopmakelaar heb je direct een voet tussen de deur bij verkopende makelaars, waardoor je beter beslagen ten ijs komt.
 • Voordeel van een aankoopmakelaar uit Heerhugowaard: verkopend makelaars weten dat je goed beslagen ten ijs komt
 • Onze aankoopmakelaars uit Heerhugowaard hebben uitgebreide kennis van de huidige woningmarkt binnen West-Friesland, wat je een groot voordeel geeft bij het kopen van een woning.
 • Je wordt van begin tot eind begeleid in het aankoopproces van een geschikte woning, zodat je geen belangrijke stappen mist en zonder zorgen jouw droomhuis kunt kopen.
 • Door onze goede contacten binnen de lokale woningmarkt, zijn onze aankoopmakelaars vaak als eerste op de hoogte van nieuwe woningen die op de markt komen, waardoor je geen kans hoeft te missen.
 • Onze aankoopmakelaars doen dit dagelijks en weten waar ze op moeten letten, terwijl het voor jou een eenmalige zoektocht is. Dit vergroot de kans op het vinden van een geschikte woning aanzienlijk.
 • Als objectieve partij kunnen onze aankoopmakelaars een eerlijke en kritische mening geven over de woningen die je bezichtigt, zonder emotioneel betrokken te zijn.
 • Efficiënte woning zoektocht dankzij onze aankoopmakelaars: bespaart tijd, geld en energie

Wanneer het gaat om het kopen van een woning in Heerhugowaard, dan wil je zeker weten dat je de beste deal krijgt en dat je geen fouten maakt die je duizenden euro’s kunnen kosten. Onze deskundigheid en ervaring zorgen ervoor dat je geld kunt besparen, evenals waardevolle tijd en problemen. Met onze makelaars krijg je niet alleen een lagere koopprijs, maar ook essentiële kennis over de woning en inzicht in de waarde ervan. Dit betekent dat je de kosten van onze makelaar uit Heerhugowaard dan terugverdient!

Dat hangt af van jouw woonwens in combinatie met de huidige huizenmarkt in Heerhugowaard.

Als je van plan bent om je woning te verkopen, dan begrijpen we dat je het beste resultaat wilt behalen. Gelukkig staan onze experts voor je klaar om je te helpen! Met onze uitgebreide kennis van de huidige woningmarkt in Heerhugowaard weten we precies hoe we jouw huis optimaal kunnen presenteren en aanbieden aan potentiële kopers. Wij zijn toegewijd aan het op de juiste manier in de markt zetten van jouw woning, zodat we de beste prijs voor je kunnen realiseren. Vertrouw op onze expertise en ervaring en laat ons je helpen om je huis te verkopen.

Bij het inschakelen van ons als makelaar voor de verkoop van jouw huis profiteer je van de volgende voordelen:
 • Lokale expertise: Onze ervaren makelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt. We helpen jou bij het vaststellen van een realistische verkoopprijs en adviseren je over de beste manier om jouw huis te presenteren en te marketen aan potentiële kopers.
 • Professionele onderhandelingen: Met onze jarenlange ervaring in onderhandelen zorgen wij voor de beste deal voor jouw huis. Bovendien kennen wij de wet- en regelgeving met betrekking tot onroerend goed en helpen wij bij het opstellen van juridisch bindende documenten, zoals de koopovereenkomst.
 • Tijdsbesparing: De verkoop van een huis kan een tijdrovende en stressvolle ervaring zijn. Wij nemen deze last van je over door bezichtigingen te regelen, te onderhandelen met potentiële kopers en de administratieve taken af te handelen.
 • Maximale verkoopprijs: Met onze marketing- en promotiestrategieën en onderhandelingsvaardigheden, behalen wij de maximale verkoopprijs voor jouw huis.

Wanneer je je huis wilt verkopen, staan we als makelaar voor je klaar met verschillende diensten om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen:

 • Advies over verkoopprijs: Op basis van de markt, vergelijkbare woningen in de buurt en de staat van je huis, geven wij je advies over een realistische verkoopprijs.
 • Marketing en promotie: Wij zorgen voor professionele foto’s van je huis en promoten het op verschillende platforms, zoals sociale media en Funda.
 • Organisatie van bezichtigingen: Bezichtigingen worden door ons georganiseerd en begeleid, zodat je zelf niet altijd beschikbaar hoeft te zijn of deze niet zelf hoeft te doen.
 • Onderhandeling met potentiële kopers: We helpen je bij het onderhandelen over de prijs en voorwaarden van de verkoop met potentiële kopers.
 • Opstellen van juridische documenten: Wij stellen de juridische documenten op die nodig zijn voor de verkoop van je huis, zoals de koopovereenkomst.
 • Begeleiding tijdens het verkoopproces: We staan je bij gedurende het hele verkoopproces, vanaf het moment dat je besluit je huis te verkopen tot de uiteindelijke verkoop.

Makelaar West-Friesland 2024 - Website laten maken?
× Vragen? We zijn online!