Huis Verkopen in Hoorn

Overweeg je jouw huis in Hoorn te verkopen? Maak dan een afspraak met makelaar Hoorn voor een gratis verkoopadviesgesprek. Onze makelaars hebben uitgebreide kennis van de woningmarkt in de regio Hoorn, de marktwaarde van je huis en verkoopkansen in je buurt. Een huis verkopen doe je niet iedere dag, maar wij wel! Laat je informeren door een professional.

Wij helpen je graag bij:

Een goede verkoopstrategie

Samen met jou stellen we de kernvragen en komen we tot een realistische verkoopprijs. Tijdens een verkoopadviesgesprek vertellen we je graag hoe je je huis snel en tegen de beste prijs kunt verkopen, en wat je kunt verwachten van de woningmarkt in Hoorn.

De presentatie van je huis

Wij zorgen voor een ‘Te Koop’ bord en starten een zoektocht in ons eigen zoekbestand, persoonlijke netwerk en collega-makelaars. Daarnaast brengen we jouw woning onder de aandacht via diverse kanalen, zoals verkoopbrochures, www.funda.nl, social media, virtual reality en sturen gerichte e-mails naar potentiĆ«le kopers.

De bezichtigingen

Bij bezichtigingen leidt onze makelaar de potentiƫle koper rond en stelt vragen om te kijken of en hoe er aan de behoeften van de koper kan worden voldaan. Wanneer er een kandidaat is, onderhandelen onze ervaren makelaars namens jou om de beste prijs te realiseren.

Succesvolle onderhandeling

Na succesvolle onderhandeling zorgen we voor de opmaak van de verkoopakte, inclusief waarborgsom en aanvaardingstermijn, en bekijken we de financieringsmogelijkheden van de koper. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. We regelen alles met de notaris, controleren en laten de benodigde papieren ondertekenen door de betrokken partijen. Tot slot zorgen we voor de overdracht van de woning en de officiƫle overhandiging van de sleutels.

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend verkoopadvies

Meest recent

Dit zeggen onze klanten over ons

“Duidelijk en snel”

Zeer tevreden over de duidelijke en persoonlijke informatie die ik heb ontvangen voorafgaand aan de verkoop. Er werd ruim de tijd genomen om advies te geven en ik had zelf ook inspraak in de verkoop en het verkoopbedrag. Dankzij jullie professionele aanpak is mijn huis zeer snel verkocht voor een mooi bedrag. Hier ben ik jullie erg dankbaar voor.

J. Schut

“In een woord: Top!”

is een absolute aanrader voor iedereen die van plan is om te verhuizen. Hun hulpvaardigheid en uitstekende onderlinge communicatie maken het hele proces zeer soepel en efficiƫnt. Ze weten goed te schakelen tussen het regelen van de hypotheek, het verkopen van jouw huidige woning en het aankopen van een nieuwe woning. Het is ongelooflijk dat ze dit alles binnen anderhalve week voor elkaar hebben gekregen! Kortom, in ƩƩn woord top!

Wim Kempinga

“Positieve ervaring”

We hebben een fijne samenwerking gehad met een betrokken en deskundige makelaar. Het kantoor was gemakkelijk bereikbaar en de communicatie verliep soepel. Zowel de verkoop van ons huis als de aankoop van een nieuw huis verliep vlot. We hadden we een positieve ervaring en we zouden deze makelaar zeker aanraden aan anderen.

Johan & Levi

Makelaar West-Friesland 2024 - Website laten maken?
× Vragen? We zijn online!